Η ομάδα Ultima Vez και ο Wim Vandekeybus στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Το Go Figure Out Yourself, μια αναμέτρηση με το κοινό σε μη προετοιμασμένο χώρο, θα παρουσιάσουν η ομάδα Ultima Vez και ο Βιμ Βαντεκέυμπους (Wim Vandekeybus), στο πλαίσιο του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Η φλαμανδική ομάδα θα κάνει δύο εμφανίσεις στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας στις 15 Ιουλίου, ώρες 18:30 & 22:00.

Πέντε διαφορετικά πρόσωπα μας μεταφέρουν πέρα από τους προστατευτικούς τοίχους του θεάτρου. Μας δείχνουν έναν τόπο όπου οι σκέψεις μας διαμορφώνονται απλά και μόνο παρακολουθώντας και ακούγοντας τους άλλους. Πρόκειται για μια συνολική αναζήτηση. Με την υπόκρουση λέξεων, μουσικής και χορού, καλούμαστε να παραδοθούμε σε μια απρόσμενη και συναρπαστική διαδρομή. Το έργο διερευνά τα όρια μεταξύ θεατών και ηθοποιών. Κάνοντας ελεύθερα απλές κινήσεις στο χώρο, συμμετέχουμε σε μια συλλογική δράση.

Το Go Figure Out Yourself είναι μια παράσταση που μας αφήνει με περισσότερες ερωτήσεις απ’ ό,τι απαντήσεις. Η βραδύτητα των πολλών αντιτίθεται στην ταχύτητα του ενός. Το όλον είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των επιμέρους. Το καθετί είναι ως έχει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ