Με… γαργαλιστικές υποσχέσεις καταφτάνει στην πόλη μας το Hell’s Kitchen, έτοιμο να μας προσφέρει πρωτόγνωρες γαστρονομικές εμπειρίες.
Κάτι ιδιαίτερο «μαγειρεύεται» στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας: για πρώτη φορά, 20 επαγγελματίες μάγειρες, 10 άντρες και 10 γυναίκες, συνεργάζονται σε μία κουζίνα με στόχο να ξυπνήσουν όλες μας τις αισθήσεις. Αρώματα, γεύσεις, εικόνες και πρωτότυπες συνταγές θα μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Την ευκαιρία να γευτούν τις ιδιαίτερες γεύσεις του εστιατορίου, θα έχουν 40 μόνο άτομα κάθε φορά, μιας και στόχος αυτού του εστιατορίου είναι η μοναδικότητα της εμπειρίας, ξεκινώντας από την εξυπηρέτηση και καταλήγοντας στο υψηλού επιπέδου μενού, με κλασικές πρώτες ύλες όπως το κρέας και το ψάρι, παντρεμένες με σύγχρονα υλικά και εντυπωσιακό food styling.
Κι όσο για το μενού, είναι κι αυτό εξίσου ξεχωριστό: blanquet σολωμού, χτένια στο όστρακό τους με πράσινο μήλο και αυγοτάραχο, χοιρινός λαιμός ψητός με πατάτες και καραμελωμένο λάχανο, βασιλικά χτένια με καπνιστή πανσέτα, ραβιόλια καραβίδας με σάλτσα σαφράν… Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που μας περιμένουν να τα δοκιμάσουμε, να τα κρίνουμε ή, απλά, να τα θαυμάσουμε!
Το εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του, για το κοινό, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και όλοι είμαστε έτοιμοι να «κλείσουμε» τη θέση μας.
Πηγή: clickatlife.gr