Παγκόσμιες κρουαζιέρες ανακοίνωσε η Silversea Cruises

Η Silversea Cruises άνοιξε σήμερα γενικές πωλήσεις στην Παγκόσμια Κρουαζιέρα 2024, Άπω Ανατολή-Δύση—σχεδιασμένη από τους ειδικούς προορισμού της κρουαζιερόπλοιου ως απάντηση στην ισχυρή ζήτηση για μακρινούς προορισμούς. Με τα δύο παγκόσμια ταξίδια της Silversea το 2022 και ένα το 2023, η προσθήκη αυτού του ταξιδιού 132 ημερών με επίκεντρο τον Ειρηνικό για το 2024 επεκτείνει και διαφοροποιεί τη μεγαλύτερη παγκόσμια συλλογή κρουαζιέρας σε υπερπολυτελή κρουαζιέρα, προσφέροντας στους επισκέπτες έναν ακόμη τρόπο να ανακαλύψουν τις πιο αξιοσημείωτες ταξιδιωτικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει ο πλανήτης μας.

«Τα ταξίδια πολυτελείας καθορίζονται σήμερα από την επιλογή», λέει η Barbara Muckermann, Επικεφαλής Εμπορική Διευθυντής της Silversea. «Οι επισκέπτες μας έχουν εκφράσει μια συντριπτική λαχτάρα για εκτεταμένα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς και η νέα μας παγκόσμια κρουαζιέρα για το 2024 –Άπω Ανατολή-Δύση– επεκτείνει και διαφοροποιεί την παγκόσμια προσφορά κρουαζιέρας μας, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην υπερπολυτελή βιομηχανία κρουαζιέρας. Είτε ταξιδεύοντας με την παρέα των σημαντικότερων παραμυθά του πλανήτη είτε ξεκινώντας την πρώτη παγκόσμια κρουαζιέρα αποστολής στον κόσμο, οι επισκέπτες μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ξεχωριστές έννοιες παγκόσμιας κρουαζιέρας, εμβαθύνοντας βαθιά στον κόσμο με τρόπο που να απευθύνεται στα συμφέροντά τους.»

Το καθένα με μοναδικά θέματα, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να ικανοποιήσουν τα ενδιαφέροντά τους καθώς ταξιδεύουν με υπερθετική άνεση μεταξύ των πιο απίστευτων προορισμών του κόσμου, οι τέσσερις παγκόσμιες κρουαζιέρες του Silversea περιλαμβάνουν τα εξής:

Η κρουαζιέρα 132 ημερών Far East-West World Cruise 2024 θα συνδέσει τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες σε όλο τον Ειρηνικό, ενσωματώνοντας δύο από τα άκρα του κόσμου—από την Αλάσκα στη Δύση, το τελικό σύνορο του αμερικανικού πολιτισμού, με την ακραία, απομακρυσμένη ομορφιά της Ρωσικής Άπω Ανατολής στην Ανατολή. Ταξιδεύοντας περισσότερο από ποτέ, οι επισκέπτες θα αναχωρήσουν από το Σαν Φρανσίσκο με το Silver Shadow στις 15 Ιανουαρίου 2024, πριν καλέσουν σε 65 προορισμούς σε 14 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 40 νέων προορισμών για μια παγκόσμια κρουαζιέρα silversea. Μετά από κλήσεις στα απομακρυσμένα νησιά του Ειρηνικού Χαβάη, Σαμόα και Φίτζι, μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα συνεχίσουν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία για μια εις βάθος εξερεύνηση της περιοχής. Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο στη Νοτιοανατολική Ασία, με κλήσεις στο Μπαλί (Μπενόα), τη Σιγκαπούρη, την πόλη Ho Chi Minh, καθώς και πολλά πετράδια με μικρότερη επίσκεψη, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια βαθιά βουτιά στους συναρπαστικούς πολιτισμούς της Κίνας και της Ιαπωνίας. Οι επακόλουθες εξερευνήσεις της Ρωσικής Άπω Ανατολής και της Αλάσκας σηματοδοτούν εναρκτήρια κλήσεις προς τις περιοχές για μια παγκόσμια κρουαζιέρα Silversea-μεταξύ 40 νέων παγκόσμιων κλήσεων κρουαζιέρας. Με 23 διανυκτερεύσεις, οι επισκέπτες θα έχουν πολλές ευκαιρίες για βαθύτερη βύθιση σε εμβληματικούς προορισμούς. Μια σειρά αποκλειστικών παγκόσμιων εκδηλώσεων κρουαζιέρας και περιλάμβαναν προγράμματα υπέρ της ενδοχώρας αναδεικνύουν το ταξίδι, από ένα Βράδυ στο USS Missouri στη Χονολουλού της Χαβάης, σε μια αξέχαστη ενδοχώρα στο Uluru, το πνευματικό κέντρο για τον αυτόχθονα πληθυσμό της Αυστραλίας, μεταξύ άλλων αξιοσημείωτων εμπειριών.

Η παγκόσμια κρουαζιέρα της Silversea εμπνευσμένη από τις τέχνες 2023, με τίτλο«Ιστορία της Νότιας Πλευράς – Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή»,εξαντλήθηκε πλήρως την ημέρα των γενικών εγκαινίων της. Το καθηλωτικό ταξίδι θα μεταφέρει τους επισκέπτες βαθιά στο νότιο ημισφαίριο, ταξιδεύοντας από τις Νότιες Θάλασσες στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου και πέρα από αυτό, καλώντας σε 66 προορισμούς σε 34 χώρες, σε πέντε ηπείρους. Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με το Silver Shadow for South Side Story θα αναχωρήσουν από το Σίδνεϊ στις 10 Ιανουαρίου 2023 και θα φτάσουν στο Φορτ Λόντερντεϊλ στις 28 Μαΐου. Το δρομολόγιο θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικό μείγμα προορισμών, από τα απομακρυσμένα θαύματα της Παπούα Νέας Γουινέας, του Μαυρίκιου, του νησιού Ρεϊνιόν και του Πράσινου Ακρωτηρίου έως εμβληματικές περιοχές και πόλεις—συχνά ξεκλειδωμένα σε ολονύκτιες κλήσεις (20 συνολικά)—συμπεριλαμβανομένων 10 ημερών που πέρασαν εξερευνώντας την Τασμανία και τη Νέα Ζηλανδία, τρεις ημέρες στη Μιανμάρ και μια ολόκληρη εβδομάδα στη Νότια Αφρική. Και, για πρώτη φορά σε μια παγκόσμια κρουαζιέρα silversea, Silver Shadow θα πλεύσει κάτω από τον ποταμό Αμαζόνιο για να ξεκλειδώσει τα φυσικά και πολιτιστικά θαύματα αυτής της θρυλικής περιοχής. Αποκλειστικές παγκόσμιες κρουαζιέρες θα ανοίξουν τις πόρτες στα αξιοθέατα, τις γεύσεις και τους ρυθμούς της τοπικής ζωής και θα φωτίζουν την τοπική μουσική, την τέχνη, το θέατρο και τις χορευτικές παραδόσεις με αυθεντικές παραστάσεις. Επίσης ξεκίνησε μέσω μιας εικονικής πρεμιέρας,αυτό το εξαιρετικό ταξίδι θα προσφέρει ένα επικό στάδιο για ανακάλυψη, με κάθε επισκέπτη να απολαμβάνει το ρόλο τόσο του θεατή όσο και του αφηγητή.

Επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση της κρουαζιερόπλοιου σε υπερπολυτελή αποστολές, η Παγκόσμια Κρουαζιέρα Expedition World cruise της Silversea για το 2022 , η «Αχαρτογράφητη Παγκόσμια Περιοδεία», είναι η πρώτη παγκόσμια κρουαζιέρα αποστολής στον κόσμο που σαλπάρει. Συνδέοντας τις πιο ανταποδοτικές εμπειρίες στον πλανήτη, αυτή η αποστολή 167 ημερών θα προσελκύσει όσους έχουν πάθος για ανακάλυψη, που τους αρέσει να παραμένουν δραστήριοι στα ταξίδια τους και να συνεχίζουν να αμφισβητούν τη δική τους αίσθηση περιπέτειας. Από την Ushuaia στο Tromsø, η παγκόσμια κρουαζιέρα αποστολής θα καλέσει 107 από τους πιο καταπληκτικούς προορισμούς του πλανήτη, σε 30 χώρες που πρέπει να επισκεφθείτε. Αναχωρώντας στις 25 Ιανουαρίου 2021, το Silver Cloud θα ταξιδέψει μεταξύ των σημαντικότερων προορισμών της Ανταρκτικής, πριν χαράξει πορεία για τα Φιόρδ της Χιλής. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες θα σαλπάρουν για το Papeete της Ταϊτής, μέσω του νησιού του Πάσχα και του μυθικού νησιού Pitcairn, πριν ορμήσουν προς τη Lautoka των Φίτζι. Οι κλήσεις σε πολλούς άλλους εμβληματικούς προορισμούς στην Ωκεανία –συμπεριλαμβανομένου του Βανουάτου, των Νήσων Σολομώντος και της Παπούα Νέας Γουινέας– προηγούν της ανακάλυψης της ακτής Κίμπερλι της Αυστραλίας. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες θα εξερευνήσουν διάφορους προορισμούς στην Ινδονησία, πριν φτάσουν στη Σιγκαπούρη, τη Σρι Λάνκα και την Ινδία, ακολουθούμενο από τον Πειραιά (Αθήνα), τη Λισαβόνα και το Ρέικιαβικ. Μέρος ενός εμφατικού συμπεράσματος, οι επισκέπτες του Uncharted World Tour 2022 θα ανακαλύψουν τα σημαντικότερα σημεία της Ισλανδίας και της περιοχής του Σβάλμπαρντ, εν όψει της ολοκλήρωσης του ταξιδιού στο Τρόμσο της Νορβηγίας, στις 11 Ιουλίου.

Η Silversea Cruises ονόμασε τον καταξιωμένο συγγραφέα Paul Theroux ως τον πρώτο από τους εννέα Tale Tellers για την παγκόσμια κρουαζιέρα της κρουαζιερόπλοιου 2022, η Ιστορία των Ιστοριών. Το Theroux θα επιβιβαστεί στο Silver Whisper στο Fort Lauderdale στις 6 Ιανουαρίου 2022 και θα αποβιβαστεί στη Λίμα (Callao) στις 18 Ιανουαρίου, ταξιδεύοντας βαθιά στην Κεντρική και Νότια Αμερική με επισκέπτες στο πρώτο από τα εννέα τμήματα ταξιδιού. Αυτό το μοναδικό δρομολόγιο υφαίνει μαζί μια ιστορία εκπληκτικά αντίθετων προορισμών, από την Τουρκία στη Νότια Αφρική, από το νησί της Νότιας Γεωργίας έως τις Σεϋχέλλες. Εκτός από την ψυχαγωγία των επισκεπτών με τις ταξιδιωτικές τους ιστορίες, το Theroux και οκτώ άλλοι Tale Tellers θα συνεισφέρουν ο καθένας ένα κεφάλαιο στην ανθολογία Tale of Tales – μια συλλογή καλλιτεχνικών έργων που παρουσιάζονται στους επισκέπτες στο τέλος του ταξιδιού. Αποτελούμενη από καθηλωτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, με τους επισκέπτες να ταξιδεύουν από τον 65ο παράλληλο νότο στον 65ο παράλληλο βορρά, αγγίζοντας τόσο την Ανταρκτική όσο και την Ισλανδία, το 137 ημερών Tale of Tales 2022 αναχωρεί από το Fort Lauderdale στις 6 Ιανουαρίου για να ξεκλειδώσει μια εκπληκτική γκάμα πολιτισμών, κλίματος, εμπειριών και τοπίων σε 69 προορισμούς σε 32 χώρες και έξι ηπείρους.

«Ανυπομονώ για την ελευθερία των θαλασσών, την πολυτέλεια επί του πλοίου Silversea, τη φιλία των επιβατών και την ηλιόλουστη διαχείριση του αδυσώπητου Fernando», λέει ο Paul Theroux.

Μεταξύ των πιο ολοκληρωμένων στη θάλασσα, η all-inclusive παγκόσμια προσφορά κρουαζιέρας της Silversea περιλαμβάνει μια δεξίωση bon voyage, δείπνο και διανυκτέρευση πριν από την επιβίβαση. αέρας διακεκριμένης θέσης (από επιλεγμένες χώρες/πύλες)· μια VIP συνάντηση και χαιρετισμό. ένας δωρεάν παρκαδόρος αποσκευών Silver Shore. πρόσβαση σε σαλόνι διακεκριμένης θέσης· και πολύ περισσότερο, συμπεριλαμβανομένων των συνηθισμένων επί του σκάφους σημαδιών πολυτέλειας που χαρακτηρίζουν ένα ταξίδι silversea. Επιπλέον, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν με τις παγκόσμιες κρουαζιέρες της Silversea το 2023 και το 2024 απολαμβάνουν ιδιωτικές εκτελεστικές μεταφορές για μια απρόσκοπτη υπηρεσία πόρτα-πόρτα που τους αφήνει ελεύθερους να επικεντρωθούν στην απόλαυση κάθε στιγμής.

 

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τέσσερις παγκόσμιες κρουαζιέρες της Silversea:

https://www.silversea.com/destinations/world-cruise.html