Ο Χάρης Βαφειάς νέος πρόεδρος του Προξενικού Σώματος στην Ελλάδα

Μετά την παραίτηση του Προέδρου του Προξενικού Σώματος στην Ελλάδα στις 17-09-2018 το Εκτελεστικό Συμβούλιο πραγματοποίησε συνάντηση για να επαναληφθεί λόγω της προαναφερθείσας παραίτησης.

Το νέο Δ.Σ εγκρίθηκε ομόφωνα από την Εκτελεστική Επιτροπή ως εξής:

Πρόεδρος: ο κ. Χάρης Βαφειάς, Επίτιμος Πρόξενος των Φιλιππίνων στον Πειραιά.

Αντιπρόεδρος: κ. Χρήστος Βαρδίκος, Επίτιμος Πρόξενος της Κοινοπολιτείας της Δομίνικα στην Ελληνική Δημοκρατία.

Αντιπρόεδρος: κ. Genoveva Benard de Roidis, Γενικός Πρόξενος της Δομινικανής Δημοκρατίας στην Ελληνική Δημοκρατία.

Γενικός Γραμματέας: κ. Miguel Ricardo Capuano, Επίτιμος Πρόξενος της Νικαράγουας στην Ελληνική Δημοκρατία.

Ταμίας: κα Άρτεμις Παπαθεοδού, Επίτιμος Πρόξενος του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στην Αθήνα.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου: κ. Νικόλαος Σούτος, Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Λιβερίας στην Ελληνική Δημοκρατία

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου: κ. Στυλιανός Αναστόπουλος, Επίτιμος Πρόξενος από τις Μπαχάμες στην Ελληνική Δημοκρατία

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου: κ. Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, Επίτιμος Πρόξενος της Δανίας και της Νορβηγίας στην Πάτρα.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου: κ. Renaldi Mauro, Επίτιμος Πρόξενος της Ιταλίας στον Πειραιά

Ελεγκτής: κ. Βίκυ Πανταζοπούλου, Επίτιμη Πρόξενο Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία.

Σημειώνεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή είναι υπεύθυνη να προχωρήσει σε όλα τα μελλοντικά καθήκοντα και εκδηλώσεις του CCG και να οργανώσει εγκαίρως τη Γενική Συνέλευση και τις Εκλογές.

Πηγή: nafs.gr