Κρουαζιέρες στην Ανταρκτική ξεκίνησε το Silver Explorer

Το Silver Explorer της Silversea ξεκίνησε κρουαζιέρα στην Ανταρκτική αποπλέοντας από το νέο λιμάνι στο Puerto Williams, στη Χιλή, στις 10 Νοεμβρίου. Το Silver Cloud εντάχθηκε στον στόλο της εταιρίας στην Ανταρκτική, ταξιδεύοντας από την Πούντα Arenas, Χιλή, στις 14 Νοεμβρίου.

Για πρώτη φορά, οι επιβάτες της Silversea ανακαλύπτουν την Ανταρκτική από το Puerto Williams στο Silver Explorer. Η DAP Antarctic Airways παρέχει στους επιβάτες της Silversea ιδιωτικές πτήσεις μετ’ επιστροφής μεταξύ Σαντιάγο και Πουέρτο Γουίλιαμς. Η DAP Antarctic Airways είναι επίσης ο αερομεταφορέας που επιλέχθηκε για να παρέχει το στοιχείο πτήσης του Antarctica Bridge, του νέου προγράμματος κρουαζιέρας με πτήση της Silversea που παρέχει την ταχύτερη, πιο άμεση διαδρομή προς την Ανταρκτική.

Προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών δρομολογίων, το Silver Explorer και το Silver Cloud θα εξερευνήσουν  τη Λευκή Ήπειρο για τους επισκέπτες μέχρι τον Μάρτιο του 2022. Αρκετά δρομολόγια επικεντρώνονται στην εκπληκτική παρθένα άγρια ​​φύση της χερσονήσου της Ανταρκτικής και των Νήσων Σέτλαντ, ενώ άλλα περιλαμβάνουν επισκέψεις στη Νότια Γεωργία και τα νησιά Φώκλαντ. Η Silversea θα εγκαινιάσει την επιλογή κρουαζιέρας με πτήση της «Γέφυρας» της Ανταρκτικής στις 11 Δεκεμβρίου 2021, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να παρακάμψουν το Drake Passage και να πετάξουν άνετα κατευθείαν στην Ανταρκτική για να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους. Ένα άλλο αποκορύφωμα της σεζόν, ένα ειδικό ταξίδι Deep South Expedition θα περάσει 20 ημέρες ιχνηλατώντας ένα μονοπάτι πέρα ​​από τον Ανταρκτικό Κύκλο, προσπαθώντας να φτάσει σε γεωγραφικό πλάτος 69 μοιρών νότια, ξεκινώντας από τις 27 Ιανουαρίου 2022.