Η Groupama Ασφαλιστική για 3η συνεχή χρονιά υπερήφανος χορηγός του «χρυσού» Δημήτρη Παπαδημητρίου

Η Groupama Ασφαλιστική ανακοινώνει ότι και το 2019 θα είναι χορηγός του ιστιοπλόου Δημήτρη Παπαδημητρίου, στηρίζοντας την προσπάθεια του νεαρού αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για νέες διακρίσεις, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Μέσω της «Groupama Ασφαλιστικής Sailing Team», η εταιρεία θα βρίσκεται και φέτος ενεργά στο πλευρό του «χρυσού» ιστιοπλόου, βοηθώντας τον να συνεχίσει να εκπροσωπεί επάξια τον σύλλογο του, αλλά και τη χώρα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και την περσινή χρονιά, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου προσέθεσε σημαντικές επιτυχίες στο πλούσιο ενεργητικό του, με αποκορύφωμα τη μεγάλη πρωτιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Standard U19 στη Γκντίνια της Πολωνίας το περασμένο καλοκαίρι.

Με αφορμή την ανανέωση της χορηγίας, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και τη νέα χρονιά θα υποστηρίξουμε έμπρακτα έναν αθλητή ο οποίος, χάρη στην επίμονη, υψηλού επιπέδου προετοιμασία του κάνει διαρκώς περήφανη τη χώρα μας. Η σχέση μας με τον Δημήτρη, άλλωστε, ξεκίνησε το 2016 και μέχρι σήμερα ο ίδιος παραμένει σταθερά στην κορυφή. Ευχόμαστε και το 2019 να δώσουμε περισσότερο… αέρα στα πανιά του!».

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €132,48 εκ. το 2017, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/.

Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 13 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 33.500 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ.