«Ερυθρόλευκη μέρα με Θρυλικές τιμές»

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η γιορτή καταστημάτων το Σάββατο 10 Μαρτίου, με το μήνυμα «Ερυθρόλευκη μέρα με Θρυλικές τιμές», που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς.

????????????????

Ο Εμπορικός Σύλλογος και τα καταστήματα του Πειραιά, με την ευκαιρία του εορτασμού των 93 χρόνων ίδρυσης του Ολυμπιακού και με την στήριξή του, υποδέχθηκαν τους επισκέπτες που ήρθαν στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά με πολλές εκπλήξεις και «θρυλικές τιμές».

Σε τρία κεντρικά σημεία του εμπορικού κέντρου Σωτήρος & Αλκιβιάδου, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου και Γρ. Λαμπράκη & Σωτήρος , τοποθετήθηκαν περίπτερα με ποδοσφαιρικό σκηνικό, με μουσική από DJ, μπαλόνια, κεράσματα, ενώ στο κεντρικό περίπτερο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γ. Μώραλης έκοψε την γενέθλια τούρτα του Ολυμπιακού, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Ολυμπιακού κ. Χ. Τσιλιγκίρη και του Προέδρου του ΕΒΕΠ και της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδη.

Μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν, φωτογραφήθηκαν, πήραν αυτόγραφα από παίκτες του Ολυμπιακού και συμμετείχαν στο διαγωνισμό με ερωτήσεις για την ιστορία του Ολυμπιακού, κερδίζοντας πλούσια δώρα, όπως εμφανίσεις, αθλητικά είδη, αναμνηστικά της Ομάδας, εισιτήρια και μηνιαίες παρακολουθήσεις σε Ακαδημίες και αγώνες των αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, προσφορά του Ολυμπιακού.