«Υπηρέτης δύο αφεντάδων» από το θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση»

Μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» με θέμα την εποχή της Αναγέννησης («Φιλάργυρος» του Μολιέρου / «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ) έρχεται η σειρά του Κάρλο Γκολντόνι, με το έργο «Υπηρέτης 2 Αφεντάδων».
Μια παράσταση που δείχνει ότι ο αγώνας του απλού ανθρώπου της καθημερινότητας είναι ίδιος κι απαράλλακτος σε όλες τις εποχές. Ο Γκολντόνι «βλέπει» στον «Υπηρέτη 2 Αφεντάδων» τον άνθρωπο του λαού που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με δύναμη και με χιούμορ. Κι όλα αυτά, έχοντας απέναντί του όλους τους? σπουδαίους, που κρατούν τις θέσεις εξουσίας! Τι γίνεται όμως όταν ο υπηρέτης τελικά είναι πολύ πιο καταφερτζής από τον αφέντη του;
Η παράσταση κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, στις 21:00. Για τον συγγραφέα και το έργο θα μιλήσει ο καθηγητής και κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος.
Οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 18:30 και το Σάββατο στις 21:00, ενώ καθημερινά πραγματοποιούνται παραστάσεις για σχολεία, κατόπιν συνεννόησης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ