Το Jeep Wrangler και σε αγροτικό

Επιβεβαιώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Προέδρου της Fiat-Chrysler κ. Sergio Marchionne η επικείμενη άφιξη του πολυαναμενόμενου Jeep Wrangler pick-up στις αρχές του 2019.
Το νέο μοντέλο για το οποίο σας έχουμε άλλωστε γράψει και παλαιότερα, είναι ήδη έτοιμο όπως αποκάλυψε ο κ. Marchionne, όμως η άφιξή του θα γίνει στις αρχές του 2019 αφού αυτή τη στιγμή για την Jeep προτεραιότητα έχει η νέα γενιά του Wrangler, η οποία λανσάρεται μέσα στη χρονιά.

Με βάση και τις παλαιότερες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η pick-up έκδοση του Wrangler δεν αποκλείεται να ονομαστεί «Scrambler», όπως συνέβαινε και πριν από 30 χρόνια με το CJ-7. Όλο το τεχνικό και μηχανικό υπόβαθρο του νέου μοντέλου θα προέλθει από τη νέα γενιά του σκληροτράχηλου Jeep κάτι που σημαίνει μεταξύ άλλων ότι οι κινητήρες του θα είναι το 2λιτρο turbo μοτέρ βενζίνης των 270 ίππων, αλλά και ο 3,6 λίτρων V6 Pentastar των 285 ίππων.
Σε κάθε περίπτωση περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε το αμέσως επόμενο διάστημα. Πάντως, ερωτώμενος εάν η Jeep σχεδιάζει και ένα ακόμη νέο pick-up που θα μπορεί να ανταγωνιστεί απευθείας π.χ. το Ford Ranger, ο κ. Marchionne απάντησε ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί μια λύση που να συμφέρει οικονομικά την εταιρεία.
Πηγή: protothema.gr/car-and-speed