Το Λιμάνι: Ομαδική έκθεση στο Aria Concept Store

Στο πλαίσιο της έκθεσης, εννιά επιλεγμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν, με τον ιδιαίτερο και εκρηκτικό τους τρόπο, τρεις πίνακες ζωγραφικής υπό τη θεματική «Το Λιμάνι». Τα τριάντα, συνολικά, ζωγραφικά έργα που θα παρουσιαστούν στον φιλόξενο χώρο του Aria Concept Store συνδιαλέγονται μεταξύ τους, συνθέτοντας ένα αρμονικό και συνάμα δυναμικό αποτέλεσμα!

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είναι οι ακόλουθοι:

Αντσακλή Ζέττα, Ασημακόπουλος Γιάννης, Βατανίδης Στάθης, Δημητρακοπούλου Τάνια, Διακουμής Σταύρος, Παπαδάκη Γεύσω, Πετροπούλου Σοφία, Πολιτοπούλου Ελένη και Σάμιος Παύλος.

 

Σχετικά με την έκθεση, η ιστορικός τέχνης κ. Μαρία Μιγάδη δήλωσε: «Ευελπιστούμε ότι η πολύπλευρη και καθαρή εικαστική γραφή των καλλιτεχνών θα μιλήσει στην ψυχή κάθε επισκέπτη και θα εμπνεύσει ενδιαφέροντες και ουσιαστικούς διαλόγους με αφορμή μια ξεχωριστή οπτική γωνία της χώρας μας».

Το Aria Concept Store είναι ένας μοναδικός χώρος τέχνης και υψηλής αισθητικής που λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με σκοπό την ανάδειξη του έργου σύγχρονων καλλιτεχνών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό οι οποίοι αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση. Επενδύοντας στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Κρήτης και σε συνεργασία με κορυφαία brands, όπως το κατάστημα ειδών Τέχνης του Μουσείου Μπενάκη, το αυθεντικό Al Hammam αλλά και η εταιρεία  Martix Fine Art Advisory Business, το Aria Concept Store αποτελεί συνέχεια του ανθρωποκεντρικού οράματος των Aria Hotels για βιώσιμη ανάπτυξη που σέβεται και παράλληλα προάγει τον πολιτισμό.

Σχετικά με την πρωτοβουλία Aria Art Buzz

Η Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία αποτελεί σημείο αναφοράς των Aria Hotels, με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Οι επισκέπτες έχουν πλέον την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα τέχνης καταξιωμένων και ανερχόμενων σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών στους κοινόχρηστους αλλά και στους ιδιωτικούς χώρους των τριών κατοικιών του Scalani Hills, που βρίσκονται στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Ηράκλειο, στο Alcanea Boutique Hotel στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, στα boutique ξενοδοχεία και τις ανεξάρτητες κατοικίες στην Κίμωλο καθώς επίσης και στη Σαντορίνη.

 

Πηγή: culturenow.gr