Σχεδόν έτοιμο το Celebrity Edge

Η Celebrity Cruises με ενθουσιασμό προσφέρει στον κόσμο μια εικόνα από αυτό που πρόκειται να γίνει το πρώτο πλοίο της ολοκαίνουριας σειράς της εταιρίας, καθώς το Celebrity Edge ακούμπησε για πρώτη φορά το νερό στο ναυπηγείο STX στο Σαίντ Ναζέρ στη Γαλλία.
“Αυτή είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική στιγμή για την εταιρία μας”, είπε η Lisa Lutoff-Perlo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises. “Η έξοδος από το ναυπηγείο αποτελεί ορόσημο στη διαδικασία της κατασκευής του Celebrity Edge. Mε έτοιμη την εξωτερική πλευρά, η καταπληκτική ομάδα του STX στη Γαλλία θα στρέψει τώρα την προσοχή της στο να κάνει πραγματικότητα τους επιμελώς σχεδιασμένους χώρους, τις μοναδικές καμπίνες και τις πολυτελείς σουίτες”.
Το Celebrity Edge θα αφιερώσει την εναρκτήρια σεζόν του σε δρομολόγια στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική πριν ταξιδέψει τους επιβάτες στη Μεσόγειο το 2019 με δρομολόγια από 7 έως 11 νύχτες από εμβληματικές πόλεις της Ευρώπης όπως η Βαρκελώνη και η Ρώμη. Με λιμάνι εκκίνησης το Φορτ Λοντερντέηλ (Φλόριντα) το Celebrity Edge θα πραγματοποιήσει το πρώτο του δρομολόγιο στις 21 Νοεμβρίου 2018 ενώ από το 2020 έως το 2022 άλλα τρία πλοία θα προστεθούν στη συγκεκριμένη σειρά.
Η Celebrity Cruises είναι συνώνυμη της μοντέρνας πολυτέλειας: σύγχρονος σχεδιασμός και ζεστοί χώροι, εμπειρίες γεύματος όπου η διαρρύθμιση των χώρων είναι τόσο σημαντινή όσο το μενού,εκπληκτική εξυπηρέτηση που μόνο η Celebrity Cruises μπορεί να δώσει.Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ταξιδιώτες μια πρωτόγνωρη και ασύγκριτη εμπειρία. Τα 12 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας παρέχουν διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας επισκεπτόμενα και τις 7 ηπείρους. Η Celebrity Cruises προσφέρει επίσης εντυπωσιακές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Αλάσκα και τον Καναδά. Είναι μια από τις 6 εταιρίες κρουαζιέρας που λειτουργούν υπό την παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises.
Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services που αντιπροσωπεύει την Celebrity Cruises έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.