Συνεχείς οι συναντήσεις Ι. Πλακιωτάκη με εκπροσώπους φορέων

Συνεχίζονται οι «εθιμοτυπικού» χαρακτήρα συναντήσεις εκπροσώπων φορέων της ναυτιλίας, του θαλάσσιου τουρισμού και της οικονομίας γενικότερα με τον ΥΝΝΠ Ι. Πλακιωτάκη.
Ειδικότερα:
Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Άρης Ξενόφος, συνοδευόμενος από τον κ. Ριχάρδο Λαμπίρη Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον κ. Θάνο Λιάγκο, μέλος της διοίκησης του Ταμείου και αρμόδιο για τα λιμάνια.
Στην διάρκεια της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και η Γενική Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής κα. Χριστίνα Καλογήρου, ο κ. Ξενόφος ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Πλακιωτάκη για την ως τώρα δραστηριότητα του ΤΑΙΠΕΔ αναφορικά με τα δέκα λιμάνια ανώνυμες εταιρίες.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εξετασθούν εκ νέου οι σχετικές διαδικασίες στην βάσει των προγραμματικών δηλώσεων του κ. Πλακιωτάκη αναφορικά με την δυναμική αξιοποίηση των εν λόγω λιμένων, προς όφελος της εθνικής οικονομίας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών των πόλεων στις οποίες εδρεύουν.
Επίσης με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκαν χθες ο Πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος κ. Σ. Κατσικάδης, ο Αντιπρόεδρος της κ. Ι. Αλεξόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της κ. Κ. Ασβεστάς.
Στην διάρκεια της συνάντησης η διοίκηση της Ένωσης ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα θέματα που απασχολούν τους τουριστικούς λιμένες της χώρας, ενώ αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η συζήτηση για περαιτέρω εξέταση και ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν την Ένωση.
Εξ άλλου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε χθες η διοίκηση της Ένωσης Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού.
Στην διάρκεια της συνάντησης η διοίκηση της Ένωσης ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο ενώ αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η συζήτηση για περαιτέρω εξέταση και ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης.
Εκ μέρους της Ένωσης Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού στην συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Παράσχος Τσαγκάρης Πρόεδρος, Ευάγγελος Τσώκος Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Μαγιάτης Γενικός Γραμματέας, καθώς και τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Ευάγγελος Σοφράς και Ιωάννης Μητσόπουλος.
Τέλος με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκαν χθες ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού κ. Μιχάλης Σκουλικίδης, ο Αντιπρόεδρος της κ. Σπύρος Γαλανάκης και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κυρία Γιούλη Κουρούβανη.
Στην διάρκεια της συνάντησης η διοίκηση του Συνδέσμου ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η συζήτηση για περαιτέρω εξέταση και ενημέρωση επί των θεμάτων που τον απασχολούν.