Ο Γιώργος Λαιμός στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το CSRinGreeece παρουσιάζει τη συναυλία του γνωστού εφοπλιστή και μουσικοσυνθέτη Γιώργου Λαιμού, που θα λάβει χώρα στις 16/3/2018  στην αίθουσα “Σκαλκώτα”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τις live εμφανίσεις ο  Γιώργος Λαιμός, επιστρέφει στη σκηνή. Σε μια μεγάλη συναυλία που θα λάβει χώρα στις 16/3/2018  στην αίθουσα “Σκαλκώτα”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,  ο συνθέτης θα παρουσιάσει συνοδεία μιας μεγάλης ορχήστρας με ροκ αποχρώσεις ορχηστρική μουσική και τραγούδια από τις δύο τελευταίες δισκογραφικές του δουλειές.

Τα τραγούδια του Γιώργου Λαιμού θα εκτελέσουν επί σκηνής αξιόλογοι ερμηνευτές με τους οποίους ο συνθέτης συνεργάστηκε στις δύο τελευταίες δισκογραφικές του δουλειές:  Η Γιάννα Φαφαλιού, ο Άκης Δείξιμος ,ο Γιώργος Ρωμοσιός και η Κωνσταντίνα Πούτκαρη .

Ο στόχος του Γιώργου Λαιμού είναι μέσα από τις live εμφανίσεις, να επικοινωνεί με το κοινό μέσω της μουσικής του αλλά κυρίως να χρησιμοποιεί την μουσική του ως όπλο για να βοηθήσει παιδιά που το έχουν ανάγκη.  Γι’ αυτό για μία ακόμη φορά όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα έσοδα της συναυλίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα διατεθούν στο ίδρυμα “Πνοή- Φίλοι εντατικής θεραπείας παιδιού”, που στέκεται δίπλα στα παιδιά που χρήζουν παρακολούθησης σε μονάδες εντατικής θεραπείας και στις οικογένειες τους.

O Γιώργος Λαιμός έχει κυκλοφορήσει τέσσερις προσωπικές δουλειές (Eclipse το 2007, Echoes το 2009, En Plo 17.09 το 2011  Symphonic Smile το 2012, Τravelling Dreams το 2016 και Lifeline Emotions το 2017),  οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο ορχηστρικά όσο και τραγούδια των οποίων εκτός από τη μουσική, υπογράφει και τους στίχους ενώ είναι πολλές και οι συμμετοχές αξιόλογων καλλιτεχνών σε αυτές.