Οι Τετάρτες στο Επτά 7 γίνονται μελωδικές

Από αυτή την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη, στο Επτά 7 θα απολαμβάνετε εκτός από προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα και υπέροχα live για να συνοδέψουν τη γαστρονομική σας έξοδο.
Η νέα χρονιά ξεκινά μελωδικά για το εστιατόριο Επτά 7 του κέντρου, το οποίο δίνει άλλο νόημα στα βράδια της Τετάρτης. Από τις 24 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη θα μας πηγαίνει εκτός από γευστικό και ένα μουσικό ταξίδι με live μουσικές βραδιές με την αισθαντική φωνή της ερμηνεύτριας Αφροδίτης.
Με πολλές και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της η Αφροδίτη έρχεται στο Επτά 7 και με τη συνοδεία live μουσικής πιάνου ερμηνεύει μοναδικά τραγούδια που θα δώσουν ξεχωριστό χαρακτήρα στη βραδιά σας.
Οι γεύσεις της Μεσογείου συναντούν ακούσματα από το σύγχρονο και έντεχνο ρεπερτόριο στη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του εστιατορίου δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές. Απολαύστε ένα signature κοκτέιλ στο μπαρ και αφήστε τη ζωντανή μουσική να σας παρασύρει όσο απολαμβάνετε πιάτα με έμπνευση από τη μεσογειακή γαστρονομία στον ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου.
Διαβάστε την εμπειρία μας στο Επτά 7 εδώ.
Info
Επτά 7
Ερμού 119 – Άστιγγος 10, Αθήνα
210 3212010, 6949 729297,
Δευτ.-Πέμ.19:00-02:00, Παρ.-Σάβ.19:00-03:00.

Πηγή: clickatlife.gr