Νέος διευθύνων σύμβουλος στον ΟΛΘ ο Arie Koppelaa

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΘ, καθώς και εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, ανέλαβε από χθες, 2 Οκτωβρίου, ο Arie Koppelaa.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Arie Koppelaar κατείχε διευθυντικές θέσεις για περισσότερα από 25 χρόνια στον τομέα της διαχείρισης Λιμένων και στην εφοδιαστική, έχοντας διεθνή εμπειρία με επιχειρησιακή αριστεία σε τερματικούς σταθμούς πολλαπλών χρήσεων, στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων, στις διατροπικές μεταφορές και εκτενή τεχνογνωσία στις λειτουργικές δομές, στην επιχειρηματική ανάπτυξη, στην οργανωτική αναδιάρθρωση και βελτιστοποίηση. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Μεταφορές και λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας του στον λιμενικό κλάδο, έχει υπηρετήσει σε υψηλόβαθμες διευθυντικές θέσεις μεταξύ των οποίων στον Ολλανδικό λιμενικό κλάδο, όπως στο λιμάνι του Ρότερνταμ και ως Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) σε Τερματικούς Σταθμούς πολλαπλών χρήσεων στη Μέση Ανατολή.

Ο κ. Arie Koppelaar, ως ειδικός στις διατροπικές μεταφορές, θα συμβάλει σημαντικά στην συνεχή και δυναμική ανάπτυξη της ΟΛΘ Α.Ε. στην ενδοχώρα, αναπτύσσοντας τις προοπτικές και το όραμα του Λιμένα Θεσσαλονίκης να εξελιχθεί περαιτέρω σε ένα βιώσιμο και έξυπνο λιμάνι, και να ενισχύσει τον ρόλο του ως πύλη προς τα Βαλκάνια, την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μετά την ανωτέρω αλλαγή, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΘ Α.Ε. έχει ως εξής:

– Αθανάσιος Λιάγκος

Εκτελεστικός Πρόεδρος του Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος

– Laurent Martens

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος

– Arie Koppelaar

Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

– Κωνσταντίνος Φωτιάδης

Μη εκτελεστικό μέλος

– Zonglyu (Jessie) LU

Μη εκτελεστικό μέλος

– Παναγιώτης Σταμπουλίδης

Μη εκτελεστικό μέλος

– Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

– Αγγελική Σαμαρά

Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

– Ειρήνη Χάδιαρη

Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος