Η OnLine Data στο 22ο Greek ICT Forum

Η ψηφιακή πρόκληση και ο μετασχηματισμός των σύγχρονων ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών μετά τον Covid-19 συνθέτουν την κεντρική θεματολογία του  22ου Greek ICT Forum – Infomobility World, που πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 22 & 23 Ιουλίου, από τις 10.00-14.00. Στο συνέδριο αυτό συμμετέχει δυναμικά η OnLine Data, ως υποστηρικτής.

Ο κ. Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, Business Development Director & Μέλος ΔΣ της OnLine Data, θα παρουσιάσει όλες τις επίκαιρες αλλαγές που σχετίζονται με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μας, μέσα από τη 10λεπτη ομιλία του, με θέμα: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των ελληνικών επιχειρήσεων». Η παρουσίαση του κ. Χατζηθεοδώρου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του πάνελ: «Οι Ψηφιακές Προκλήσεις για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις στην Εποχή του Industry 4.0»,  την Τετάρτη 22 Ιουλίου, από τις 12:10 – 13:10.

Το συνέδριο αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω  της θεματολογίας του, αλλά και λόγω των ονομάτων που συμμετέχουν. Τη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data & Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κ. Νίκος Ροδόπουλος, θα πάρει μέρος στην καταληκτική συζήτηση,  για το θεσμικό και το τεχνολογικό πλαίσιο των Ψηφιακών Τιμολογίων και της ψηφιακής πλατφόρμας myDATA. Μαζί του θα τοποθετηθούν για τις ψηφιακές εξελίξεις που επηρεάζουν όλη την ελληνική επιχειρηματικότητα, ο Γενικός Γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, κ. Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) κ. Γεώργιος Πιτσιλής, καθώς και οι κκ.: Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτριος Λακασάς, τ. Πρόεδρος του ΣΕΒΕ και CEO του Think Tank SEVE. Η καταληκτική συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου, μεταξύ 13:00-14:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να παρακολουθήσετε το διήμερο διαδικτυακό συνέδριο σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μας, μπορείτε να επιλέξετε το ακόλουθο λίνκ: https://greekictforum.e-expo.gr/dilosi-symmetoxis/

Μάθετε περισσότερα για την OnLine Data στο www.onlinedata.gr