Η Groupama Ασφαλιστική και το 2018 δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Παπαδημητρίου

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να είναι υπερήφανος χορηγός του αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης Δημήτρη Παπαδημητρίου, συμβάλλοντας και φέτος στην επίτευξη των στόχων του πολυνίκη ιστιοπλόου, τόσο στον ελληνικό, όσο και στον διεθνή αθλητικό χώρο.
Η εταιρία παραμένει δίπλα στον Δημήτρη Παπαδημητρίου, στην προσπάθεια του να χαρίσει ξανά μεγάλες νίκες στο σύλλογό του και στη χώρα μας. Κατά την περσινή χρονιά, ο νεαρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας προσέθεσε πολύ σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του, με αποκορύφωμα τις χρυσές πρωτιές στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην Τουρκία και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser U19 στην Ολλανδία, κάνοντας υπερήφανη την Groupama Ασφαλιστική για την έμπρακτη στήριξή της στον αγώνα του τα τελευταία δύο χρόνια.
Η Groupama Ασφαλιστική, με την Groupama Ασφαλιστική Sailing Team, στέκεται σε δύσκολους καιρούς στο πλευρό των αθλητών που, με προσωπικές θυσίες και σκληρή δουλειά, προσπαθούν να κατακτήσουν την κορυφή. Άλλωστε, η προσήλωση στον στόχο και η συστηματική και επίμονη προσπάθεια αποτελούν αξίες και της ίδιας της εταιρίας.
Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €135.57 εκατ. το 2016, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 13 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 33.500 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ.