Η Celebrity Cruises και το Canyon Ranch δίνουν νέα διάσταση στην σωματική ευεξία

To νέο ευέλικτο πρόγραμμα fitness έρχεται να αποδείξει ότι οι διακοπές είναι κάτι πολύ παραπάνω από διασκέδαση και χαλάρωση

Η Celebrity Cruises και το Canyon Ranch επανακαθόρισαν την σημασία του fitness στη θάλασσα, εμπνεόμενοι από τις τελευταίες καινοτομίες και τις τάσεις στη σωματική ευεξία. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει 20 νέα μαθήματα fitness και μοναδικά σεμινάρια για τους επιβάτες.
Υπάρχουν έξι διαφορετικές κατηγορίες μαθημάτων βασισμένες σε διαφορετικές ανάγκες: Sweat, Conditioning, Longevity, Mindfulness, Nutrition kai Acupuncture.
“Στη Celebrity Cruises πάντα ψάχνουμε τρόπους να ανεβάσουμε τον πήχη όλο και ψηλότερα. Μαζί με την ομάδα του Canyon Ranch, βρήκαμε την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε την εμπειρία των επιβατών μας ανανεώνοντας τα προγράμματά μας και προσθέτοντας νέα μαθήματα με έμπνευση από τις τελευταίες εξελίξεις στο fitness” δήλωσε ο Brian Abel, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Hotel Operations της Celebrity Cruises. “Με αυτό το νέο πρόγραμμα, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εν πλω εμπειρία ευεξίας με ασύγκριτες παροχές, έμπειρους και εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες και ένα γεμάτο πρόγραμμα αναζωογόνησης στα πλοία μας.”
“Η ευεξία είναι τρόπος ζωής και το ανανεωμένο αυτό πρόγραμμα ενθαρρύνει τους επιβάτες μας να αναπτύξουν τις γυμναστικές τους ικανότητες σε όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας ” είπε η Sandra Foyil, αντιπρόεδρος του Canyon Ranch At Sea. “Λάτρεις του fitness αλλά και αρχάριοι θα ανακαλύψουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να προκαλέσουν τους εαυτούς τους και να αναβαθμίσουν το ευ ζην για βέλτιστη υγεία και φυσική κατάσταση”
Ανάμεσα στα καινούρια τμήματα και τα σεμινάρια περιλαμβάνονται τα εξής:
• SWEAT: TABATA IMPACT Less is more: αυτό είναι το μότο μαζί με γρήγορη και έντονη εναλλασσόμενη γυμναστική από την Ιαπωνία. Η Tabata παρέχει τις καλύτερες ασκήσεις για την καρδιά και τεχνικές που προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση εκγύμνασης
• CONDITIONING: PILATES TO THE BEAT Αυτό το ζωηρό-βασισμένο στις πιλάτες μάθημα είναι χορογραφημένο με σύγχρονα ποπ κομμάτια. Οι επιβάτες μπορούν να προκαλέσουν τους εαυτούς τους να ακολουθήσουν ρυθμικά τη μία άσκηση μετά την άλλη.
• LONGEVITY: AGE-DEFYING TECHNOLOGY Μάθετε για όλες τις νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρουν μακροζωία και ευεξία.
• MINDFULNESS: SPIRITUAL CYCLING Ενσωματώστε πνευματικότητα, ενέργεια, ηρεμία και συγκέντρωση ενώ είστε προσηλωμένοι στην πιο κατάλληλη μουσική για χαλάρωση.
• NUTRITION: DETOX 101: WEIGHT LOSS AND MORE Αποκτήστε γνώσεις για τις αντιοξειδωτικές τροφές και πώς αυτές συνδράμουν στην απώλεια βάρους και στη συνολική καλή υγεία του οργανισμού.
• ACUPUNCTURE: ACUPUNCTURE FOR PAIN RELIEF Αντιμετωπίστε τον πόνο, ανανεώστε τα επίπεδα ενέργειας, δώστε τέλος στην πεπτική δυσφορία, αποκτήστε υγιή ύπνο, αποβάλλετε το άγχος, νιώστε νεότεροι και ζήστε περισσότερο. Μάθετε από έναν πιστοποιημένο βελονιστή για τις μοναδικές επιδράσεις της θεραπευτικής αυτής πρακτικής.
Η Celebrity Cruises είναι συνώνυμη της μοντέρνας πολυτέλειας: σύγχρονος σχεδιασμός και ζεστοί χώροι, εμπειρίες γεύματος όπου η διαρρύθμιση των χώρων είναι τόσο σημαντινή όσο το μενού,εκπληκτική εξυπηρέτηση που μόνο η Celebrity Cruises μπορεί να δώσει.Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ταξιδιώτες μια πρωτόγνωρη και ασύγκριτη εμπειρία. Τα 12 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας παρέχουν διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας επισκεπτόμενα και τις 7 ηπείρους. Η Celebrity Cruises προσφέρει επίσης εντυπωσιακές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Αλάσκα και τον Καναδά. Είναι μια από τις 6 εταιρίες κρουαζιέρας που λειτουργούν υπό την παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises.
Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.