ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.:Χορηγός του παιδικού βιβλίου «Παίζουμε Ιστιοπλοΐα»

Με μια ακόμη παρουσία της, αυτή τη φορά στηρίζοντας την έκδοση του βιβλίου “Παίζουμε Ιστιοπλοΐα” από τις εκδόσεις ONDECK, η εταιρία ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. κάνει φανερή την προσήλωσή της στα δρώμενα που αφορούν την θάλασσα.

Συνδράμοντας στην έκδοση του βιβλίου η εταιρία αποδεικνύει την ευρύτητα του ενδιαφέροντός της να συμμετέχει σε ότι καλλιεργεί από νεαρή ηλικία την αγάπη για το υγρό στοιχείο και επιβεβαιώνει την εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστική της παρουσία στην χώρο.

Το βιβλίο «Παίζουμε Ιστιοπλοΐα» με συγγραφέα τον Άκη Τσαρούχη  απευθύνεται σε ηλικίες από 7-14 ετών και αποτελεί το ιδανικό εγχειρίδιο για την προετοιμασία και την είσοδο στον μαγικό κόσμο της ιστιοπλοΐας και την κατηγορία Optimist. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ONDECK και θα είναι διαθέσιμο σε κεντρικά βιβλιοπωλεία πανελλαδικώς.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Σύμφωνα με την παρουσίαση της εκδοτικής εταιρίας «το βιβλίο μπορεί να γίνει η αφορμή ή το σκαλοπάτι για μια καριέρα, μια αξέχαστη παρέα, μια μοναδική εμπειρία, ένα καταφύγιο, ένας χώρος που προσφέρει πολλαπλά ερεθίσματα που γυμνάζουν σώμα και νου. Και όλα αυτά μέσα από το παιχνίδι στο νερό.

Εξ ού και ο τίτλος. Αν θέλετε λοιπόν να παίξετε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι μη διστάσετε, επιβιβαστείτε στο σκάφος και η γνώση του θα σας συντροφεύει για όλη σας την ζωή. Και το πιο σημαντικό: η ιστιοπλοΐα είναι ένα παιχνίδι που θα παίζετε και εσείς μαζί με τα παιδιά μας.»