Δεν συμμετέχει η ΠΝΟ στη νέα απεργία στις 2 Οκτωβρίου- Διαφοροποιήθηκαν Ενώσεις μέλη της

Ανακοινώσεις με τις οποίες διαφοροποιούνται από την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΝΟ να μην συμμετάσχει η Ομοσπονδία  στη νέα απεργιακή κινητοποίηση που έχουν προκηρύξει για την 2α Οκτωβρίου τα Εργατικά Κέντρα εξέδωσαν οι ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ καθώς και η ΠΕΝΕΝ. Οι τρείς προαναφερθείσες Ενώσεις καλούν για  24ωρης Απεργίας την Τετάρτη 2 Οκτώβρη στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας, του Λαυρίου ενώ η τέταρτη για γενικευμένη 24ωρη απεργία .

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου αποφάσισαν δεκάδες Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες, μετά από το κάλεσμα της ΓΣΕΕ (που παραμένει σε ομηρία με διορισμένη διοίκηση και δεν μπορεί να αποφασίσει απεργία) προκηρύσσοντας απεργία για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Η ΑΔΕΔΥ έχει ανακοινώσει στάση εργασίας, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου και καλεί  τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με το ΕΚΑ και άλλα σωματεία, στις 11.00 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Το ΠΑΜΕ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 στα Προπύλαια.